Sfaturi

Accesorii pentru trotinetă

Nu uita, mersul pe trotinetă se supune regulilor de circulație valabile bicicletelor. În categoria echipamentului de bază și a accesoriilor pentru trotinetă fac parte: elemente reflectorizant, lumina de semnalizare, apărători, claxon, casca de protecție, mănuși și apărători.

 

Pompă, unelte, suport pentru bidonul cu apă, lacăt, componente de rezervă și multe altele. Aruncă o privire și la îmbrăcămintea și protecția necesară mersului pe trotinetă. În cazul vizibilității reduse nu uita de iluminare. Atașarea luminii din față nu este o problemă. De ghidon poți prinde cu ușurință un far pentru biciclete. Mai mult, de cască, îți poți prinde o lanternă frontală.

 

Ți s-a întâmplat vreodată să ai o defecțiune la bicicletă sau trotinetă? Echipează-te cu trusa cu unelte de bază, pentru a fi pregătit de orice situație. Niciodată nu știi când îți vor fi la îndemână. Achiziționează-ți o pompă mică ideală pentru trotinetă dar și pentru biciclete. Nu uita, orice accesoriu în plus prelungește durabilitatea trotinetei.