Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Sportisimo Affiliate Program

Fii partenerul nostru și câștigă comisioane din vânzări!

Recomandă pe site-ul sau blog-ul tău produse din magazinul nostru online.

 

Cum funcționează?

Ești interesat de sport și îți dorești un stil de viață sănătos, ai propriul tău site sau blog axat pe aceste teme? Datorită Programului Sportisimo Europe Affiliate și sistemului său de comisioane în cadrul marketingului afiliat, vei putea câștiga comisioane din comenzile clienților.

 

Beneficiile programului: Suma comisionului este de până la 5% din valoarea de cumpărare. Sistemul nostru de comisioane funcționează în cea mai mare rețea de afiliați CJ Affiliate.
  1. Înregistrează-te gratuit la rețeaua de afiliați CJ.
  2. Așteaptă confirmarea și aprobarea înregistrării.
  3. Conectează-te la contul tău de partener.
  4. Alătură-te Programului Sportisimo Europe Affiliate.
  5. După validarea contului, selectează materialele promoționale curente din meniul disponibil și adaugă-le pe site-ul tău.
  6. Urmărește starea comisioanelor tale în interfața de afiliere CJ.

 

Dacă ai întrebări, te rugăm să ne trimiteți e-mail la: podpora+sportisimo_europe@vivnetworks.com

 

Pentru mai multe informații despre modul în care funcționează marketingul afiliat, vizitează rețelele de afiliere ale Commission Junction a VIVnetworks.

 

Baza tehnologică al acestui Program de Afiliere Sportisimo Europe este oferit de VIVnetworks.com, reprezentant al celei mai mari companii de marketing afiliat din Europa Centrală și de Est - CJ by Conversant.