Despre companie

Ești curios să afli mai multe despre filosofia și istoria noastră?

Informații de bază

Suntem o rețea de magazine și e-shop din Cehia și avem ca obiect de activitate comercializarea de articole sportive. Din anul 2000 ne încurajăm clienții să ducă o viață activă și să practice sportul pe care îl preferă. Obiectivul nostru este să punem la dispoziție atât în magazinele fizice, cât și online echipamentele necesare practicării oricărui tip de activitate sportivă.

Număr de magazine

200+

Vezi magazine 

Număr de branduri

400+

Vezi branduri

Motto-ul și sloganul nostru este:

Sportisimo - Spor la sport!

 

Realizările noastre

Istoria pe scurt

Am apărut în Republica Cehă în anul 2000 și am deschis primul magazin în toamna anului 2001 în Mlada Boleslav. Colectivul nostru a început să crească de la o zi la alta. A fost doar o chestiune de timp, până când am deschis magazine și în străinătate. Acest lucru s-a realizat în 2008, când am deschis magazine în Nitra și Poprad, Slovacia

La sfârșitul anului am avut parte de un mare eveniment - fiind cel mai bun magazin cu articole sportive din Cehia, le-am oferit clienților posibilitatea de a-și face cumpărăturile într-un mod confortabil, de acasă. Am fost foarte mulțumiți de anul 2011, mai cu seamă atunci când am primit premiul întâi în sondajul “Trader of the Year” pentru 2010, la categoria comercianților de articole sportive. De atunci, datorită clienților Sportisimo, ne-am extins treptat colecția de premii.

În decembrie 2021 am reușit să deschidem cel de-al 200-lea magazin din Europa. Obiectivul nostru este să creștem în continuare - atât în numărul de magazine, cât și prin diversificarea ofertei de pe e-shop – și de a motiva cât mai multe persoane cu activitățile noastre.

Colaborări

 

 

Persoane reprezentative

 

FRANTIŠEK GREGOR

CEO

"Pentru a obține succesul în sport, este nevoie de o pregătire adecvată, determinare, timp și, mai presus de toate, pasiune. Cred că este la fel și în afaceri. Obiectivul meu este să motivez întreaga echipă Sportisimo într-un mod uman și sănătos pentru a da tot ce este mai bun, să dezvolt brandul nostru spre un serviciu omni-channel, să construiesc o abordare puternică pro-client, să ne îmbunătățim continuu și să continuăm să câștigăm în rândul comercianților din sectorul echipamentelor sportive."

THAI NGOC NGUYEN

Fondator și Chairman of the Executive Board

„Personal, nu fac diferența între viața de zi cu zi și cea profesională. Sunt convins că pentru performanță și armonie în viața personală, fiecare persoană trebuie să fie mulțumită cu locul de muncă și cu propriile realizări. Acest lucru este valid și pentru mine și pentru colegii mei. Țin să evidențiez, că datorită noilor provocări, reușim să ne dezvoltăm constant.“

Urmărește-ne pe rețelele de socializare
și află informații utile și interesante

 Ai aflat ceva nou?

Pentru mai multe detalii sau răspunsuri la întrebări ne poți contacta aici.