Schimbare produse

Dacă dorești să schimbi produsele în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea în posesia lor, atunci te rugăm să citești informațiile de mai jos. Dacă ați cumpărat din magazinele fizice, produsele nu pot fi returnate, ci doar schimbate in magazinele fizice din România.

Cum trimit și solicit schimb de produse?

  1. Cel mai bine este sa trimiți produsele pe care dorești să le înlocuiești în ambalajul original. De asemenea, acestea trebuie să fie nepurtate, nedeteriorate.
  2. Pregătește-ți două documente importante – factura (bonul) pe care ai primit-o în colet și formularul tipărit și completat: Formular schimb produse. Dacă nu ai imprimantă, atunci poți face formularul de mâna pe o foaie albă. Pune ambele documente în colet (cutie/pungă etc.) împreună cu produsele necesare să fie schimbate. Apoi sigilează bine coletul pentru a preveni deteriorarea lui în timpul transportului.
  3. Trimite coletul printr-un curier rapid către singurul punct de colectare disponibil, unde poți preda coletul personal. Compania de transport este la alegerea ta, deoarece solicitarea curierului și taxele de transport vor fi suportate de către tine la trimitere. Te rugăm, să nu trimiți coletul prin Poșta Română.
  4. Adresa de retur:

   SPORTISIMO RO
   Tel: +40 312 295 310
   Calea Vitan, Nr. 55-59
   Spațiul FE05-06, Centrul Comercial București Mall, Etaj 1
   Cod Poștal 031281, Bucureşti, Sectorul 3
  5. Predă coletul prin opțiunea Standard către Cargus, DPD, Nemo Express etc. sau Fan Courier, pe care îl poți chema cu ușurință on-line, aici: Cheamă curier.

Ce se întâmplă după expediere?

  • Coletul ne este livrat în câteva zile lucrătoare, îl procesăm și înregistrăm în sistem și apoi îți trimitem un e-mail de confirmare.
  • Perioada de schimb este de obicei 5 zile lucrătoare de la primirea confirmării. Cu toate acestea, în cazuri excepționale, procesul poate dura 8-10 zile lucrătoare.
  • Produsele schimbate sunt trimise de la depozitul central din Republica Cehă. Schimbarea produselor sau returnarea banilor nu se face la punctul de colectare.
  • Pentru retrimiterea produselor schimbate înapoi către tine, nu se vor percepe alte taxe suplimentare, asta este valabil doar la prima schimbare.