MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

ALPINE PRO QUARTZ

Pantaloni de bărbați (MPAL195602R)

Produse alternative

209,99 Lei(47%) 109,99 Lei

HeadCORAZON

464,99 Lei

HannahGARWYN

554,99 Lei(16%) 464,99 Lei

KarposLOT PANT

Descriere

ALPINE PRO QUARTZ

Pantaloni de bărbați Alpine Pro QUARTZ, adecvați pentru activități de timp liber. Îi vei aprecia nu numai datorită croielii semi-înguste și genunchilor cu formă anatomică, dar și datorită materialului confortabil. Talia elastică este completată de buclele pentru curea. Partea frontală este prevăzută cu 2 buzunare practice. Material natural - 100% bumbac, care este foarte confortabil și flexibil. Cusăturile decorative completează aspectul modern. Acest model original va deveni rapid favoritul tău. Îl poți purta de exemplu în oraș sau natură.
  • croială mai strânsă pe corp
  • elemente decorative cusute
  • talie cu tiv elastic cu orificii pentru curea
  • genunchi cu formă anatomică
  • imprimeu pe partea din față

Specificaţii

Numărul articolului MPAL195602R
Cod producător MPAL195602R
Material 100% bumbac
Greutate 178 g/m²

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

249,99 Lei(48%) 129,99 Lei

LottoTITUS

29,99 Lei(10%) 26,99 Lei

HeadPERFORMANCE QUARTER 2PACK

349,99 Lei(37%) 219,99 Lei

ALPINE PROMADOG