Columbia SILVER RIDGE II CONVERTIBLE PANT

Pantaloni outdoor de bărbați (1238000132)

Descriere

Columbia SILVER RIDGE II CONVERTIBLE PANT

Colecția Silver Ridge se încadrează o perioadă lungă de timp în modelele favorite ale iubitorilor munților, persoanelor active și călătorilor. Columbia SILVER RIDGE II CONVERTIBLE PANT - versiune modernizată a modelului popular, elaborată până la ultimul detaliu. Pantalonii sunt universali și adaptați mai ales expunerii la soare. Asta pentru că dispun de factor de protecție UV50+ și de elemente de ventilație pentru confort maxim la purtare. Talia parțial elastică, completată de curea ajustabilă oferă o îmbrăcare și dezbrăcare confortabilă, buzunarele cu fermoar protejează eficient toate lucrurile stocate. În cazul în care temperatura va crește brusc... poți detașa partea de jos și continua drumul într-un mode confortabil. Tehnologia de calitate primă OmniShade UPF 50 protejează împotriva razelor solare, asta datorită fibrelor ceramice țesute în microparticule, care reflectă razele UVA şi UVB și opresc razele solare dăunătoare UV pentru protecția pielii și confort prelungit în timpul expunerii la soare.
  • tehnologia de calitate primă OmniShade UPF 50 protejează împotriva razelor solare, asta datorită fibrelor ceramice țesute în microparticule, care reflectă razele UVA şi UVB și opresc razele solare dăunătoare UV pentru protecția pielii și confort prelungit în timpul expunerii la soare
  • Omni-Wick™ - material funcțional pentru o evacuare rapidă și eficientă a transpirației
  • curea detașabilă
  • sistem de ventilație
  • talie parțial elastică
  • buzunare cu fermoar, buzunar de siguranță cu fermoar
  • croială dreaptă cu sistem rapid de detașare

Specificaţii

Numărul articolului 1238000132
Cod producător XO0660-028
Material 100% nylon ripstop Silver Ridge
Tehnologie OMNI-WICK®, OMNI-SHADE®

Tehnologii utilizate

OMNI-WICK®

EVAPORARE AVANSATĂAceastă tehnologie evacuează transpirația de la corp, pe care o disipează pe suprafața materialului și permite astfel, evaporarea rapidă. Garantează confortul în timpul oricărei ...

OMNI-SHADE®

BUCURAȚI-VĂ DE SOARE ÎN SIGURANȚĂTehnologia OMNI-SHADE® blochează razele ultraviolete A și B (UVA și UVB), astfel ajută la prevenirea arsurilor solare și deteriorarea permanentă a pielii. ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Video

 

 

Produse aferente

Produse alternative

519,99 Lei(13%) 449,99 Lei

The North FaceM DIABLO PANT

434,99 Lei(28%) de la 309,99 Lei

ColumbiaMAXTRAIL II PANT

434,99 Lei(31%) 299,99 Lei

ColumbiaTRIPLE CANYON FALL HIKING PANT

359,99 Lei(27%) de la 259,99 Lei

ColumbiaTRIPLE CANYON PANT

454,99 Lei(40%) 269,99 Lei

ColumbiaTIODA LINED PANTS

489,99 Lei(33%) 324,99 Lei

ColumbiaPASSO ALTO II HEAT PANT