Willard GERT

Tricou de bărbați (1115013304)

Descriere

Willard GERT

Tricou funcțional de bărbați Willard GERT cu mânecă lungă, dotat cu tehnologiile WICKING și QUICK DRY. Datorită tehnologiei QUICK DRY are avantajul uscării rapide ceea ce permite folosirea lui și într-o excursie de câteva zile. Tricoul are decolteu rotund, elemente reflectorizante pe umeri și este confecționat din material ce iși păstrează forma timp îndelungat.

  • decolteu rotund
  • mâneci lungi
  • material care își menţine forma
  • elemente reflectorizante pe umăr

Specificaţii

Numărul articolului 1115013304
Cod producător TML947-D
Material 100 % poliester
Greutate 140 g/m2;

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Willard GERT

Preţ: 24,99 Lei