Runto RT-DUO opasek + 2 lahvicky

Centură lombară (3315000174)

Descriere

Runto RT-DUO opasek + 2 lahvicky

Centură lombară Runto RT-DUO cu buzunar și două bidoane de apă. Ideală pentru utilizare la alergare, ciclism sau în timpul mersului pe role. Buzunarul este suficient de spațios pentru stocarea portofelului, telefonului mobil, cheilor sau diferitelor documente. Astfel vei avea mereu la dispoziție lucrurile necesare. Acest produs original dispune de orificiu pentru căști audio. Bidoanele cu volum de 0,2 litri te vor ajuta să respecți regimul alimentar de băut. Lungimea centurii se poate ajusta, fixarea pe corp se realizează cu ajutorul cataramei.

 • utilizare sportivă maximă
 • două bidoane cu volum de 200ml
 • centură ajustabilă

Specificaţii

Cod producător RT-DUO-BLACK
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare
 • 20:11 19. 11. 2018

  Anonim

  In magazin la Tulcea exista produsul sau va fi disponibil?

  Reacţie

  • 14:40 20. 11. 2018

   SPORTISIMO (Stan Alexandru Gabriel)

   Bună ziua, din păcate nu dispunem de informații privind stocurile magazinelor fizice din România. Pentru mai multe detalii despre existența articolului în magazinul fizic din Tulcea vă rugăm să-i contactați direct pe colegii noștrii din magazin. O zi bună.

   Reacţie

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

47,99 Lei

JunsdJS221A

59,99 Lei

RuntoREACH

44,99 Lei

RuntoBLADE

79,99 Lei 124,99 Lei (36%)

LottoINDY VI TEE PL W

109,99 Lei 144,99 Lei (24%)

LottoTRINA

Runto RT-DUO opasek + 2 lahvicky

Preţ: 59,99 Lei