Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 7
49x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Victor

Victor VF 100

SET Speedminton Cod: 6312000003
Vândut
Descriere
Setul Speed-Badminton VicFun VF-100 este potrivit pentru o gamă largă de jucători. Setul include două rachete, 3 fluturași ușori și o husă. ...
Descriere

Victor VF 100

Setul Speed-Badminton VicFun VF-100 este potrivit pentru o gamă largă de jucători. Setul include două rachete, 3 fluturași ușori și o husă. Speed badminton este un sport recent care a apărut în Germania în anul 2002. Ideea care a stat la baza nașterii sportului speed badminton a fost crearea unui joc similar badmintonului care poate fi jucat oricând și oriunde - într-un parc, în grădină, pe plajă sau pe un teren de tenis. Puteți juca stilul liber de speed badminton - fără un teren sau reguli - un joc relaxant pe plajă, lovind în lung sau schimbând lovituri rapide în parc. Oriunde există un spațiu suficient pentru zborul fluturașului. De asemenea, puteți juca un meci de speed badminton! Un teren de speed badminton are următoarele dimensiuni - 12,8 metri lungime și 5,5 metri lățime. Fiecare jucător are propriul teren pătrat și încearcă să lovească fluturașul în terenul oponentului astfel încât să aterizeze în acea zonă. Jocul se joacă până la 3 seturi de 16 puncte fiecare. Serviciul alternează la trei. În cazul meciurilor duble, jocul se joacă pe 4 terenuri, unde cele 2 câmpuri ale fiecărei echipe sunt adiacente.
  • 2 x rachete VF-100
  • 3 x fluturași de nailon
  • husă pentru întregul set

Specificaţii

Material
aluminiu, plastic
Husă
da
Cod produs
6312000003
Codul furnizorului
0522
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 49
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Victor