Stiga HOBBY SET HS

Set badminton (6312000033)

Descriere

Stiga HOBBY SET HS

Acest set de badminton HOBBY SET HS este fabricat de compania suedeză STIGA, care, din 1957, este cunoscută pentru produsele sale de înaltă calitate și se bazează pe precizie - și a celor mai mici detalii. Set format din două rachete de badminton și doi fluturași. Distrează-te la maxim în grădină, parc sau pe plajă. Ambalat în husă rezistentă care permite un transport bun. Distrează-te la maxim în grădină, parc sau pe plajă.

  • set cu 2 rachete
  • set cu 2 fluturași

Specificaţii

Cod producător 0107
Material oțel

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Plaza. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Plaza, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Plaza. Te rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de renunțare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

139,99 Lei 244,99 Lei (42%)

Pro KennexTI CARBON PRO

89,99 Lei 139,99 Lei (35%)

BabolatSPEEDLIGHTER

89,99 Lei 139,99 Lei (35%)

Pro KennexMEGA POWER X KA 680

14,99 Lei 21,99 Lei (31%)

TregareSERIES X200