Vans MN ALLOVER IT

Șapcă bărbați (1413201485)

Descriere

Vans MN ALLOVER IT

Șapcă modernă de bărbați Vans MN ALLOVER IT cu croială confortabilă din șase panouri, logo mic de brand pe partea frontală și cozoroc drept cu design contrastant. Te va proteja excelent de soarele fierbinte și inclusiv de ploaie. Materialul confortabil te va impresiona foarte plăcut încă de la prima atingere. Nu mai sta pe gânduri, comandă chiar acum această șapcă stilată unică. Cu marca Vans totul îți va fi mai ușor!
  • construcție confortabilă din șase panouri cu orificii de aerisire
  • logo mic Vans pe partea din față
  • cozoroc drept colorat contrastant
  • mărimea se poate ajusta în partea din spate.material confortabil

Specificaţii

Numărul articolului 1413201485
Cod producător VN0000X2HU01

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

174,99 Lei(37%) 109,99 Lei

O'NeillBM NOR CAL CAP

174,99 Lei(37%) 109,99 Lei

O'NeillBM NOR CAL CAP

174,99 Lei(57%) 74,99 Lei

O'NeillBM POINT SAL CAP

174,99 Lei(57%) 74,99 Lei

O'NeillBM POINT SAL CAP

184,99 Lei(40%) 109,99 Lei

O'NeillBM MANRESA CAP