The North Face BC TRAVL CNSTER

Geantă voiaj (9191010956)

Descriere

The North Face BC TRAVL CNSTER

Geantă de voiaj The North Face BC TRAVL CNSTER, inspirată de seria Base Camp, ideală pentru călătorii. Cârligul din interior permite atârnarea genții. Model original cu oglindă în interior prinsă cu velcro. Ai grijă de tine oriunde și oricând. Cele două mânere pe lateral simplifică transportul.
  • cârlig interior care permite atârnarea genții, oglindă integrată, prinsă cu velcro
  • deschidere cu fermoar D, acoperit cu protecție
  • mânere lungi pe lateral

Specificaţii

Numărul articolului 9191010956
Cod producător NF00ASTPEK8
Material laminat 300D TPE fără conținut de ftalat, nailon balistic 840D
Lățime 24 cm
Înălțime 12.5 cm
Adâncime 12.5 cm
Volum 3.5 l
Greutate 226 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

The North Face BC TRAVL CNSTER

Preţ: 144,99 Lei