Suunto M2 WOMEN

Sporttester cu măsurarea TF (7443000008)

Descriere

Suunto M2 WOMEN

Suunto M2 sunt modele de bază din colecția fitness. M2 oferă măsurarea pulsului, la un preț pe care nu l-ai aștepta de la un producător renumit. M2 are, în ciuda simplității sale, tot ce se poate aștepta de la un model de bază: măsurarea pulsului cu posibilitatea setării zonei de sarcină, consumul de calorii și funcțiile de cronometrare. În preț este inclus centura de piept DUAL Comfort belt, realizată din material confortabil.

  • măsoară ritmul cardiac
  • calorii arse
  • zonele ritmului cardiac
  • centură de piept DUAL Comfort belt, realizată din material confortabil
  • cronometru
  • funcții de timp
  • buton de blocare

Specificaţii

Numărul articolului 7443000008
Cod producător SS015855000

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

1 399,00 Lei(7%) 1 299,00 Lei

POLARVANTAGE M

54,99 Lei(9%) 49,99 Lei

OlympiaSTOPKY

479,99 Lei(14%) 409,99 Lei

SigmaID.RUN

794,99 Lei(18%) 649,99 Lei

POLARA370