Sigma MICRO COMBO

Far și stop (17243)

Descriere

Sigma MICRO COMBO

Set de faruri și stopuri Sigma Micro, cu diode LED albe și respectiv roșii - mici ajutoare fantastice. Datorită curelei, acesta se poate monta pe bicicletă, braț, cărucior sau chiar la gâtul animalului de companie. Nu trebuie să plecați într-o călătorie cu bicicletă fără un far și o lumină spate. Nu uitați că este important să vedeți, dar este mult mai important să fiți văzut!
  • diodă față LED albă pentru siguranță și vizibilitate maxime
  • diodă spate LED roșie pentru siguranță și vizibilitate
  • 2 curele de prindere și 1 curea universală pentru instalare ușoară
  • durată de funcționare îndelungată a bateriilor (aproximativ 50 de ore, 2 baterii tip CR 2032)
  • înlocuire ușoară a bateriilor (baterii incluse)
  • 2 moduri de iluminare (lumină continuă și intermitentă)
  • greutate redusă (20g)
  • structură impermeabilă

Specificaţii

Numărul articolului 17243
Cod producător 17243
Baterie CR2032

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.