Schwalbe NOBBY NIC 26 x 2.1

Anvelopă bicicletă (7441007741)

Descriere

Schwalbe NOBBY NIC 26 x 2.1

Produs universal care funcționează în fiecare situație, indiferent de vreme, sau teren. Gamă largă de utilizare: pentru tour, all mountain, trasee dificile cross-country, la fel ca și pentru trasee enduro exigente din punct de vedere tehnic. Design profile, tracțiune excelentă și frânare datorită centrarea specială a blocurilor spre centru, blocuri mari la margini pentru un control excelent la trailuri solicitante. Așa este modelul Schwalbe NOBBY NIC 26 x 2.1.

  • ADDIX Performance - amestec ADDIX pentru anvelope din linia Performance - este foarte durabil și are o gamă largă de utilizare - la fel ca Speedgrip este un amestec universal, doar anvelopele nu sunt la fel de ușoare și rapide ca la Evolution Line
  • recomandată și omologată pentru biciclete electrice de până la 25 km/h
  • Performance line - calitate excelentă pentru desfășurarea intensivă
  • cea mai ușoară opțiune - LikeSkin al anvelopei nu au o parte, dar dispun de nucleu stabil

Specificaţii

Numărul articolului 7441007741
Cod producător 1110097801
EPI 67
Dimensiuni anvelopă 26 x 2,1 ETRTO 54-559
Amestec ADDIX
Sarcina maximă la presiune maximă 100 kg

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.