Schwalbe SMART SAM 27.5 x 2.6

Anvelopă bicicletă (7441007756)

Mărime: 27.5
27.5

În stoc

Livrarea în 5 zile lucrătoare

Dacă unul dintre produse nu se află la depozitul central timpul de expediere se poate prelungi.

144,99 Lei cu TVA

Cantitate

  Garanţia originalităţii

În lista de cumpărături

Descriere

Schwalbe SMART SAM 27.5 x 2.6

Rezultatul cercetărilor și dezvoltării a companiei Schwalbe este întotdeauna excepțional. Profilul noului model Smart Sama este modern și tot odată robust. Centrul compact al benzii de rulare asigură o rulare confortabilă, blocurile exterioare dreptunghiulare garantează o aderență optimă în teren. Astfel Smart Sam este potrivită pentru orice teren/suprafață, inclusiv pentru șosea. Toate acestea definesc perfect această anvelopă originală Schwalbe SMART SAM 27.5 X 2.6 cu dimensiune Plus.

  • 27.5 + este o nouă dimensiune care combină cele mai bune proprietăți din MTB și Fatbik
  • ADDIX Performance - amestec ADDIX pentru anvelope din linia Performance - este foarte durabil și are o gamă largă de utilizare - la fel ca Speedgrip este un amestec universal, doar anvelopele nu sunt la fel de ușoare și rapide ca la Evolution Line
  • Performance line - calitate excelentă pentru desfășurarea intensivă
  • LiteSkin - cea mai ușoară opțiune - LikeSkin al anvelopei nu au o parte, dar dispun de nucleu stabil

Specificaţii

Cod producător 1110115401
EPI 67
Dimensiuni anvelopă 27,5 x 2,6 ETRTO 65-584
Amestec ADDIX
Sarcina maximă la presiune maximă 115 kg
Dimensiuni 27,5" +
Greutate 850 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Schwalbe SMART SAM 27.5 x 2.6

Preţ: 144,99 Lei