Russell Athletic CORE

Hanorac de bărbați (1132158433)

Descriere

Russell Athletic CORE

Hanorac de bărbați Russell Athletic CORE, confecționat din material confortabil. cu guler și logo de brand brodat pe piept. Datorită fermoarului de pe toată lungimea, bluza este ușor de îmbrăcat sau dezbrăcat. Produs original, adecvat pentru activități de timp liber și purtare zilnică.

  • manoperă de calitate
  • design modern
  • material confortabil

Specificaţii

Numărul articolului 1132158433
Cod producător A8-055-2-099
Material 52% poliester, 48% Bumbac_Brushed Fleece
Greutate 300

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

444,99 Lei(39%) 269,99 Lei

O'NeillPM INFINITE FZ FLEECE

444,99 Lei(39%) 269,99 Lei

O'NeillPM PISTE HOODIE BAFFLE FLEECE

389,99 Lei(33%) 259,99 Lei

Under ArmourUA PURSUIT BTB P/O HOODY

334,99 Lei(49%) 169,99 Lei

O'NeillPM TUNED FZ FLEECE

Russell Athletic CORE

Preţ: 119,99 Lei