Runto RT-LEDBAG-SPORT

Rucsac sport cu iluminare (3315000209)

Descriere

Runto RT-LEDBAG-SPORT

Rucsac sport Runto RT-LEDBAG-SPORT cu lumină LED pe partea frontală, care va surprinde foarte plăcut pe fiecare sportiv sau turist pentru că oferă o protecție sporită în condiții cu vizibilitate redusă. Model sport prevăzut cu 5 buzunare cu capacitate totală de 8,5 litri. Buzunarul principal este divizat în două părți, în buzunarul frontal poți stoca diferite lucruri de care ai rapid nevoie. Buzunarele laterale sunt destinate stocării bidoanelor cu apă sau pelerinei adunate. Model original, dotat în plus cu un buzunar mai mare în care poți stoca de exemplu hanoracul atunci cănd afară va fi cald.

  • ca bonus rucsacul sport RT-LEDBAG-SPORT este pregătit pentru instalarea rezervorului cu apă, care se fixează pe partea din spate a compartimentului principal și furtunul acestuia se trece prin curele de umăr (rezervorul de apă și furtunul nu sunt incluse în pachet)
  • după apăsarea butonului rucsacul va începe să lumineze, la a doua apăsare lumina va pâlpâi și la a treia apăsare lumina va pâlpâi încet
  • centură ajustabilă
  • centură ajustabilă
  • elemente reflectorizante decorative

Specificaţii

Cod producător RT-LEDBAG-SPORT
Material material sintetic
Volum 8.5 l

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

47,99 Lei

JunsdJS221A

144,99 Lei(37%) de la 89,99 Lei

Under ArmourTECH SSC - TWIST

144,99 Lei(51%) 69,99 Lei

LottoELGA

59,99 Lei

RuntoREACH

54,99 Lei(23%) 41,99 Lei

RuntoVISIOR

Produse alternative

469,99 Lei(14%) 399,99 Lei

OspreyVIPER 3 ORANGE

444,99 Lei(19%) 359,99 Lei

SalomonAGILE 6 SET

234,99 Lei

RuntoTOUR

469,99 Lei(7%) 434,99 Lei

OspreySYNCRO 20

509,99 Lei

ErgonBX2 EVO