Runto FAST

Holder telefon mobil (3315000215)

Descriere

Runto FAST

Nu mai ține telefonul în mână, achiziționează-ți acest suport Runto FAST. Acest accesoriu mic de alergare îți va simplifica fiecare jogging și va spori confortul la fiecare traseu. Datorită designului se va fixa perfect pe piele. Holderul pentru telefonul mobil Runto FAST este dotat cu buzunar mare cu o zonă specială care permite manipularea majoritatea dispozitivelor/telefoanelor tactile. Dispune de un buzunar mic, separat, destinat stocării documentelor sau a buletinului. Ajustabilitatea curelei în lungime și închiderea practică cu velcro sunt o indispensabilitate.

  • curea ajustabilă în lungime
  • închidere cu velcro
  • 6 ieșiri/orificii pentru căști

Specificaţii

Numărul articolului 3315000215
Cod producător RT-FAST-YELLOW
Material 50% Spandex, 45% nailon, 5% poliester
Lățime 8 cm
Înălțime 15 cm

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

54,99 Lei

RuntoDEX

44,99 Lei(20%) 35,99 Lei

RuntoBLADE

89,99 Lei(38%) 54,99 Lei

HeadORIA

124,99 Lei(49%) 62,99 Lei

LottoJODY

Produse alternative

59,99 Lei

RuntoREACH

43,99 Lei

RuntoSPRINT

48,99 Lei(8%) 44,99 Lei

RuntoRT BOLT

39,99 Lei(10%) 35,99 Lei

RuntoHUSĂ PENTRU BRAȚ

27,99 Lei(35%) 17,99 Lei

ArcoreMOBILE PRO SHORT