Runto HYDROBAG

Camelbag (3314000223)

Descriere

Runto HYDROBAG

Camelbag sport Runto HYDROBAG este un ajutor excelent în timpul alergării și la drumeții. Acest rucsac original este dotat cu rezervor de apă cu volum de 1,5l, dispune de trei buzunare care se închid cu fermoar și de patru compartimente de stocare unde poți depune diferite lucruri de care ai rapid nevoie. Volumul întregului bag este de 7l. Grație bretelelor de umăr ajustabile și centurii de talie îți vei putea regla acest hidrobag după propria necesitate pentru a fi cât mai stabil și confortabil. Este prevăzut cu elemente reflectorizante pentru o vizibilitate mai bună și siguranță.

  • 3 buzunare care se închid și 4 compartimente de stocare
  • rezervor cu volum de 1,5l
  • bretele de umăr ajustabile și centură de talie

Specificaţii

Cod producător RT-HYDROBAG-GREY
Material 100% poliester
Volum 7 l

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

359,99 Lei 439,99 Lei (18%)

SalomonAGILE 6 SET

394,99 Lei 449,99 Lei (12%)

OspreySYNCRO 15 M/L

149,99 Lei 154,99 Lei (3%)

ArcoreRYLEY 12

149,99 Lei 154,99 Lei (3%)

ArcoreRAPID 10+3

39,99 Lei 42,99 Lei (6%)

ArcoreH2O BAG 2,5L