MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Runto Husă de braț

husă de braț pentru telefon (RT-NRE14-129B)

Descriere

Runto Husă de braț

Această husă Runto RT-NRE14-129B se poate utiliza pentru diverse activități sportive, precum ciclism, alergare sau mersul pe role. Datorită acestei huse poți avea telefonul tot timpul la îndemână. Conține și buzunar pentru chei, astfel nu vă deranjează nimic și vă puteți concentra la activitatea desfășurată. Centura este ajustabilă cu fixare prin velcro, datorită căruia stă fixată așa cum aveți nevoie.

 • manoperă practică
 • lungime ajustabilă
 • închidere prin fermoar cu scai

Specificaţii

Numărul articolului RT-NRE14-129B
Cod producător RT-NRE14-129B
Material 100% poliester

Evaluare

1.5

/5
Opinia clienților
evaluat de către 2 clienţi
2 evaluare
0
0
0
1
1

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare
16:49 15. 8. 2015
Evaluare:

Te-a ajutat evaluarea?
14:36 28. 8. 2015
Evaluare:

Te-a ajutat evaluarea?

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare
 • 13:38 9. 7. 2017

  Bogdan Lazar

  Buna ziua, care husa de brat se potriveste la un Ihone 7 plus? Multumesc, Bogdan.

  Reacţie

  • 9:14 10. 7. 2017

   SPORTISIMO (Cornel)

   Bună ziua, husele au dimensiunile specificate, adică de 13cm lungime, ceea ce înseamnă că sunt mai mici decât telefonul dvs. care are 158 cm. O zi bună.

   Reacţie

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

54,99 Lei(9%) 49,99 Lei

OlympiaSTOPKY

54,99 Lei

RuntoDEX

44,99 Lei(20%) 35,99 Lei

RuntoBLADE

109,99 Lei(59%) 44,99 Lei

LottoDAVIN

124,99 Lei(49%) 62,99 Lei

LottoJODY