Reebok WOMENS FOUNDATION GRIP

Geantă sport damă (1493009500)

Descriere

Reebok WOMENS FOUNDATION GRIP

Geantă sport de femei Reebok WOMENS FOUNDATION GRIP cu design atractiv. În interior dispune de compartiment special pentru încălțăminte și îmbrăcăminte udă. Obiectele de mici dimensiuni se pot pune în buzunarele cu fermoar de la exterior. În interiorul geniții se află un buzunar pentru bidonul de apă. Se poate purta în mână sau pe umăr datorită centuri care se poate ajusta. Fundul este din material special care se poate spăla ușor.

  • dispune de compartimente separate pentru încălțăminte și îmbrăcăminte udă
  • buzunar mic cu fermoar pentru obiectele de mici dimensiuni
  • buzunar interior pentru bidon de apă
  • mânerele și centura sunt capitonatefundul este din material care se curăţă ușor

Specificaţii

Cod producător CV6710
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

149,99 Lei 219,99 Lei (31%)

ReebokYOURFLEX TRAINETTE 9.0

69,99 Lei 89,99 Lei (22%)

ReebokLINEAR READ SCOOP NECK

139,99 Lei 189,99 Lei (26%)

ReebokWOR CAPRI-WING DIMENSION

47,99 Lei

JunsdJS221A

Produse alternative

Reebok WOMENS FOUNDATION GRIP

Preţ: 144,99 Lei