Progress MS SDND

Lenjerie funcțională copii (1818000013)

Descriere

Progress MS SDND

Pantaloni funcționali de copii Progress MS SOND - model tipic de lenjerie intimă funcțională, perfecți pentru purtare în perioada iernii la diferite activități sportive. Materialul foarte fin și cusăturile plate vor avea grijă de confortul tău, oriunde și oricând. Model original, prevăzut cu tratament antibacterian STOP BACTERIA.

  • material funcțional
  • material cu uscare rapidă
  • croială ergonomică
  • cusături plate
  • se poate purta ca prim sau ca al doilea

Specificaţii

Numărul articolului 1818000013
Cod producător 26KFDT10
Material 70% propilenă, 30% poliester
Tehnologie STOP BACTERIA

Tehnologii utilizate

STOP BACTERIA

PROLEN SILTEX sunt fibre de polipropilenă speciale, modificatecu un aditiv antibacterian bazat pe ioni de argint biogenic care nu dăunează organismului sau mediului.Ionii de argint inhibă ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

159,99 Lei(21%) 124,99 Lei

ProgressSS BAMBOO SET-G

124,99 Lei(28%) 89,99 Lei

KlimatexONELLA

184,99 Lei(29%) 129,99 Lei

SensorFLOW SET

149,99 Lei(43%) de la 84,99 Lei

ColumbiaMIDWEIGHT CREW 2

184,99 Lei(40%) 109,99 Lei

CraftSET BASELAYER JR

169,99 Lei(35%) de la 108,99 Lei

AxisSET KIDS COOLMAX