Profilite SCOOTER SMALL

Trotinetă pentru copii (7311019410)

Descriere

Profilite SCOOTER SMALL

Trotinetă ușoară pentru copii Profilite SCOOTER SMALL are 3 roți pentru o stabilitate mai bună, care sunt echipate cu leduri care se colorează în diferite culori, când se merge pe ea. Mersul pe trotinetă ajută copiii să-și dezvolte abilitățile motorii, să-și coordoneze mișcările și să-și mențină echilibrul. Datorită celor două roți din față, care au o lărgime mai mare decât restul trotinetei, este mai ușor pentru copil să mențină echilibrul decât pe o trotinetă obișnuită cu o singură roată în față. Un sistem special la roțile din față face ca placa trotinetei să se încline la viraje, ajutând copiii să mențină poziția corectă, un echilibru mai bun și să ia curbele mai ușor. Trotineta are ghidaje detașabile pentru o mai bună stocare sau transport și sunt fixate cu un știft cu arc care trebuie să se fixeze întotdeauna în poziția corectă pentru a preveni eliberarea ghidonului în timpul conducerii.
  • nu se recomandă copiilor cu vârsta sub 3 ani
  • 3 roți luminoase
  • înălțimea minimă a utilizatorului este de 110 cm
  • controlul ușor al frânei din spate - reglare prin apăsare
  • roți de gumă cu aderență bună
  • LED-urile din roți sunt alimentate de un dinam și luminează în timpul rotației
  • nerecomandată pentru utilizarea pe suprafețe umede sau înghețate - există riscul de alunecare a roților
  • este bine de a folosi echipament de protecție - cască, genunchiere, cotiere, elemente reflectorizante etc .
  • trotineta nu se folosește îl locuri cu vizibilitate redusă, evită drumurile cu circulație mare și ai grijă de siguranța copilului și a posibililor pietoni
  • verifică starea de uzură, fixarea ghidonului și strângerea șuruburilor înainte de fiecare utilizare a trotinetei

Specificaţii

Numărul articolului 7311019410
Cod producător SC-SCOOTER-SMALL-BL
Material aluminiu, plastic, cauciuc
Roți cauciuc, luminoase
Greutatea admisă 40 kg

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

144,99 Lei

LifefitAMY

144,99 Lei

LifefitDIN

179,99 Lei(27%) 129,99 Lei

SulovRELIGIO

Profilite SCOOTER SMALL

Preţ: 89,99 Lei