PrAna REMY LEGGING

Colanți sport damă (PRA1102226107)

Produse alternative

474,99 Lei(20%) 379,99 Lei

Under ArmourBREATHELUX LEGGING

434,99 Lei(20%) 344,99 Lei

Under ArmourBREATHELUX CROP

359,99 Lei(38%) 219,99 Lei

NikePWR EPIC RUN

344,99 Lei(36%) 219,99 Lei

NikeTHRMA TGHT W

419,99 Lei(39%) 254,99 Lei

PumaEXPLOSIVE AVOW TIGHT

Descriere

PrAna REMY LEGGING

Colanți lungi de femei REMY LEGGING de brand Prana cu talie lată și fustă frumoasă, perfecți pentru yoga. Îți vor oferi un aspect atractiv. În interior dispun de bandă elastică și de inserție care oferă libertatea de mișcare maximă în timpul antrenamentului.
  • talie înălțată
  • fustiță
  • țesătură care se usucă rapid

Specificaţii

Cod producător PRA1102226107
Material 92% poliester reciclat, 8% Spandex

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.