Acum: Transport gratuit pentru comenzile cu ridicare personală din magazin. Mai multe >>

Pacsafe

Pacsafe METROSAFE X 20L BACKPACK

Rucsac de siguranță pentru oraș

(118203)

Cod: 118203

Evaluat de către 1 client 1x

Produse alternative

181,99 Lei(25%) 135,99 Lei
69,99 Lei(14%) 59,99 Lei
30,99 Lei(19%) 24,99 Lei
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Descriere

Pacsafe METROSAFE X 20L BACKPACK

Elegantul rucsac Pacsafe METROSAVE X 20L BACKPACK are multe sisteme de siguranță. În plus, materialul exterior și interior a fost realizat prin reciclarea sticlelor PET pentru a micșora povara de pe umerii planetei noastre. Are un spate moale și căptușit, cu ventilație, o curea atașată de mânerul telescopic în caz că nu se folosește și un buzunar ascuns în partea din spate pentru lucruri esențiale, cum ar fi pașaportul, telefonul sau banii. Pe lateral, rucsacul are un buzunar ascuns pentru bidonul de apă, care nu perturbă designul elegant. În partea din față, există două buzunare mai mici cu închidere cu fermoar etanș, care au dosare practice pentru acces rapid la bunurile tale și o carabinieră pentru atașarea cheilor. Cursoarele tuturor fermoarelor sunt protejate împotriva desfacerii bruște a fermoarului. Buzunarul principal are două buzunare căptușite pentru un Macbook de 13" și o tabletă de 7", precum și un buzunar mai mic cu fermoar și compartimente pentru pixuri și obiecte mai mici. Unul dintre buzunare este protejat de un material care previne radiațiile RFID, astfel încât sunteți protejat împotriva furtului de date fără contact și a furtului de identitate din documentele și cărțile de credit. Glisierele fermoarului buzunarului principal pot fi fixate cu sistemul de închidere Roobar Sport, care poate fi fixat și cu un lacăt (vândut separat). Buzunarul din față și partea de jos a rucsacului sunt protejate de o plasă de cabluri de oțel eXomesh pentru a proteja rucsacul împotriva tăieturilor de cuțit. Curelele rucsacului sunt fabricate din material Dyneema rezistent la tăieturi și împletite cu două cabluri de oțel pentru a preveni tăierea. Una dintre curelele rucsacului este echipată cu o carabinieră de siguranță cu un sistem de blocare TurnNLock, care permite fixarea rapidă și sigură a rucsacului într-un loc sigur, pentru ca să nu trebuiască să-l păzești tot timpul. 

 • fabricat prin reciclarea sticlelor PET (din 24 bucăți)
 • mâner practic pentru agățare sau ținere cu mâna
 • protecție împotriva tăierii
 • fermoare securizate

Specificaţii

Cod produs 118203
Codul furnizorului 30640100
Material 600D poliester (reciclat)
Lățime 30 cm
Înălțime 45 cm
Adâncime 13 cm
Volum 20.5 l
Greutate 730 g
Tehnologie TurnNLock, eXomesh®, SECURE ZIP TAB, RFIDsafe™, ROOBAR® SPORT, CARRYSAFE® POPRUH S DYNEEMA®
Culoare Negru

Tehnologii utilizate

TurnNLock

Datorită carabinei de siguranță TurnNLock, geanta sau rucsacul tău va fi în siguranță. În doar două mișcări poți prinde carabina de scaun, gard sau alte obiecte, pentru a evita furtul acestuia.

eXomesh®

Tehnologia eXomesh® ascunde la interior o plasă din oțel inoxidabil, care este cusută de rucsac. Această barieră protejează bagajul împotriva tăierii bagajului și a furtului lucrurilor personale.

SECURE ZIP TAB

SECURE ZIP TAB protejează fermoarul cu ajutorul buclei integrate. Datorită acesteia, vei avea parte de protecție împotriva deschiderii nedorite a rucsacului și a furtului obiectelor personale.

RFIDsafe™

Buzunarele cu tehnologie RFIDsafe™ protejează împotriva scanării datelor personale și a utilizării nedorite a cardurilor de credit. Buzunarul poate bloca frecvențe între 10MHz - 3GHz.

ROOBAR® SPORT

Lacătul cu 3 niveluri de siguranță pentru fermoare ROOBAR® SPORT garantează protecție maximă împotriva deschiderii nedorite a fermoarului și eventual a furtului. Cu ajutorul cataramei poți ...

CARRYSAFE® POPRUH S DYNEEMA®

Bretelele Carrysafe® ascund la interior 2 cabluri împletite din oțel, care protejează împotriva tăierii și apoi a furtului rucsacului. Mai mult, țesătura ...

Evaluări

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

1 Evaluare

Mărime: UNI
Drahý, ale v porovnání s ostatními batohy bezkonkurenční
Miloš
8.6.2022

Comentarii

Întreabă-ne, te sfătuim cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Pacsafe METROSAFE X 20L BACKPACK

Preţ: 689,99 Lei