Acum: Transport gratuit pentru comenzile cu ridicare personală din magazin. Mai multe >>

Pacsafe

Pacsafe VIBE 20L BACKPACK

Rucsac de siguranță

(118215)

Cod: 118215

fără evaluare 0x

Produse alternative

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Descriere

Pacsafe VIBE 20L BACKPACK

Rucsacul Pacsafe VIBE 20L BACKPACK a fost proiectat pentru a preveni furtul rucsacului, al conținutului acestuia, al identității dumneavoastră și al banilor de pe cardul de credit. Rucsacul este protejat împotriva furtului de o cataramă de siguranță PopNLock, care permite fixarea rapidă de o masă, calorifer sau balustradă. Mult folosita tehnică de tăiere a curelelor este împiedicată de cele 2 cabluri împletite a sistemului Carrysafe®. Panoul frontal este protejat de o rețea de cabluri din oțel eXomesh®. Interiorul rucsacului este protejat și mai mult de fermoare asigurate de sistemul unic Roobar® Sport. Cardurile inteligente și documentele importante sunt păstrate în siguranță în buzunarul RFIDsafe®, care este protejat împotriva unei posibile utilizări abuzive din exterior.

  • protecție împotriva tăierii

Specificaţii

Cod produs 118215
Codul furnizorului 60291130
Material nailon, poliester
Lățime 27 cm
Înălțime 46 cm
Adâncime 18 cm
Volum 20 l
Greutate 518 g
Tehnologie CARRYSAFE® POPRUH, eXomesh®, RFIDsafe™, ROOBAR® SPORT, PopNLock
Culoare Negru

Tehnologii utilizate

CARRYSAFE® POPRUH

Bretelele Carrysafe® sunt dotate la interior cu 2 cabluri din oțel împletite, care împiedică tăierea și furtul rucsacului.

eXomesh®

Tehnologia eXomesh® ascunde la interior o plasă din oțel inoxidabil, care este cusută de rucsac. Această barieră protejează bagajul împotriva tăierii bagajului și a furtului lucrurilor personale.

RFIDsafe™

Buzunarele cu tehnologie RFIDsafe™ protejează împotriva scanării datelor personale și a utilizării nedorite a cardurilor de credit. Buzunarul poate bloca frecvențe între 10MHz - 3GHz.

ROOBAR® SPORT

Lacătul cu 3 niveluri de siguranță pentru fermoare ROOBAR® SPORT garantează protecție maximă împotriva deschiderii nedorite a fermoarului și eventual a furtului. Cu ajutorul cataramei poți ...

PopNLock

Datorită clips-ului de siguranță PopNLock îți poți proteja geanta sau rucsacul împotriva hoților. În doi pași simpli poți atașa rucsacul de un scaun, gard sau alt obiect, pentru a preveni furtul ...

Evaluări

0

0 Evaluări

Comentarii

Întreabă-ne, te sfătuim cu plăcere

Adaugă un comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Pacsafe VIBE 20L BACKPACK

Preţ: 629,99 Lei