Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 8
2x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
NITRO

NITRO NIKURO

Rucsac de oraș Cod: 118263
Vândut
Descriere
Rucsacul urban de dimensiuni medii Nitro NIKURE este o alegere potrivită pentru a-l lua zilnic la birou sau la școală, precum și pentru ...
Descriere

NITRO NIKURO

Rucsacul urban de dimensiuni medii Nitro NIKURE este o alegere potrivită pentru a-l lua zilnic la birou sau la școală, precum și pentru sport. Forma practică din zona spatelui asigură o circulație excelentă a aerului în tot corpul. Buzunarul principal cu acces superior permite accesarea rapidă a tuturor obiectelelor. Are un buzunar mare cu plasă în zona superioară pe interior, un compartiment căptușit pentru un laptop de 15" și un altul pentru o tabletă. Buzunarul interior izolat termic păstrează rece tot ceea ce dorești, pentru mai mult timp. Poți păstra toate lucrurile esențiale într-un buzunar exterior mare cu fermoar și are în plus două buzunare laterale pentru bidoane, unul cu fermoar, celălalt extensibil, pentru a păstra designul rucsacului cât mai simplu posibil. De asemenea, este inclusă și o curea cu cataramă metalică pentru a-ți putea atașa skateboard-ul sau orice altceva care nu încape înăuntru. O curea de piept cu cataramă permite o mai bună ajustare.

  • bucle practice pentru fixarea curelelor de umăr
  • zona spatelui special formată
  • buzunar intern izolat termic

Specificaţii

Spate reglabil
nu
Spate ventilat
da
Capac/Fermoar
fermoar
Număr de compartimente
1
Curele de compresie
nu
Centură talie
nu
Curea la piept
da
Lățime
30 cm
Înălțime
49 cm
Adâncime
19 cm
Volum
26 l
Greutate
680 g
Cod produs
118263
Codul furnizorului
878076-097
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 2
Evaluări
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
NITRO