Nike JR TIEMPO GENIO LEATHER AG

Ghete fotbal de copii (631617)

Produse alternative

Descriere

Nike JR TIEMPO GENIO LEATHER AG

Ghete de fotbal pentru copii Nike JR TIEMPO GENIO LEATHER AG oferă tinerilor jucători o față din piele naturală care asigură simț pentru minge și confort. Pentru utilizare pe gazon artificial.
  • branțul de copii din EVA cu zonă solidă la călcâi contribuie în mod semnificativ la un nivel ridicat de confort și de sprijin al bolții piciorului
  • crampoane TPU oferă confort și aderență optimă pe gazonul artificial
  • piele moale cu guler natural pentru confort și simț excelent al mingii

Specificaţii

Numărul articolului 631617
Cod producător 631617
Față față moale din piele naturală
Talpă intermediară EVA
Talpă AG - pentru aderență optimă în special la gazonul artificial cu suprafață dură
Tehnologie AG - gazon artificial
Colecţii Nike Magista

Tehnologii utilizate

AG - gazon artificial

La ghetele pentru gazon artificial se utilizează o configurație unică de trei crampoane cu lungimi diferite, oferind aderență optimă și performanță pe suprafața de gazon ...

Colecţii

Nike Magista

Noul model radical cu denumirea Magista este un alt model din seria inovatoare a companiei Nike în domeniul încălțămintei pentru sport de performanță. Oferă o abordare cu totul nouă pentru modul în care acestea ar trebui să arate și ce simț al jocului ar trebuii să aibă.


Acest nou model este conceput pentru a fi perfect adaptat la picior, pentru a oferii o sensibilitate mai mare și aderență mai mare. Este ideal pentru jucătorii creativi, pentru conducătorii de joc. Compania Nike a modificat special tehnologia Flyknit, astfel încât să poată fi folosită și la ghete de fotbal. Cu această tehnologie, jucătorii vor avea un simț mai bun pentru minge și controlul perfect atunci cănd driblează mingea.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

89,99 Lei(28%) 63,99 Lei

NikeMERCURIAL FADE

109,99 Lei(22%) 84,99 Lei

adidasSQUAD 13 JSY SS Y

de la 31,99 Lei

LottoSOCK TEAM