Nike INTERTWIST TANK

Maieu de damă (1354027078)

Descriere

Nike INTERTWIST TANK

Maieu de femei Nike INTERTWIST TANK, confecționat cu ajutorul tehnologiei Nike Pro, care evacuează excelent transpirația de la corp și menține corpul uscat și confortabil. Dispune de bretele încrucișate la spate, cu design distinctiv, care nu este doar stilat dar și foarte respirabil. Croiala evidențiază frumos silueta feminină și oferă confort la purtare.
  • confort și corp uscat grație tehnologiei Dri-FIT
  • bretelele încrucișate la spate care nu limitează mișcarea
  • inscripție "NIKE PRO" pe bretele
  • croială mai îngustă, decolteu rotund

Specificaţii

Numărul articolului 1354027078
Cod producător AJ3921-646
Material 92% poliester, 8% Spandex
Tehnologie Dri-Fit

Tehnologii utilizate

Dri-Fit

Materialul Nike exclusiv adaptat pentru a elimina umezeala de pe suprafața corpului, utilizează o combinație unică de rezistență la apă (hydrofobe) și absorbție a apei (hydrofile) prin ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

199,99 Lei(35%) de la 129,99 Lei

NikeECLIPSE 3IN SHORT W

26,99 Lei(33%) 17,99 Lei

HeadSOCKS YELLOW

Produse alternative

179,99 Lei(38%) 109,99 Lei

O'NeillPW ESSENTIALS BREEZY TANKTOP

179,99 Lei(38%) 109,99 Lei

LottoTOP TEN TANK PRT PL