Loap IPMAN

Geacă cu puf bărbați (1166044952)

Descriere

Loap IPMAN

Geacă de iarnă pentru bărbați Loap IPMAN cu umplutură de puf, care te va încălzi eficient în perioada rece. Materialul Stormex, folosit la fabricație, este rezistent la condiții cu vreme nefavorabilă. Mânecile se pot ajusta cu ajutorul benzilor velcro. Model original, adecvat pentru diferite activități de timp liber și excursii în natură.

 • material superior Stormex
 • mâneci ajustabile cu bandă velcro
 • fermoar acoperit la bărbie

Specificaţii

Numărul articolului 1166044952
Cod producător CLM1845-V21V
Material 100% nailon
Căptușeala 100% nailon
Glugă integrată
Buzunare la exterior 3x
Tehnologie Stormex

Tehnologii utilizate

Stormex

Stormex este o țesătură ușoară, puternică și rezistentă la abraziune, pe care este laminată membrana Aqua Pro Plus sau este aplicat un strat DryTech. Această combinație asigură evacuarea ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare
 • 21:26 13. 1. 2019

  emil gheorghe

  Buna seara La descriere se mentioneaza ca are interior de puf. La specificatii spune ca shnt pene. Care e adevarata? Ce fel de puf/pene: rata/gasca? Multumesc.

  Reacţie

  • 14:23 14. 1. 2019

   SPORTISIMO (Gabriel)

   Bună ziua, din păcate nu dispunem de aceste informații. Singurele informații oferite de către producător sunt cele afișate pe pagina articolului, în specificațiile acestuia. O zi bună.

   Reacţie

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative