Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 7
0x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Loap

Loap ANASATA

Rochie damă Cod: 133976
Vândut
Descriere
Rochia scurtă tip tricou de oraș pentru femei Loap ANASATA cu mâneci mini și croială clasică (Regular Fit), are decolteu rotund și talie ...
Descriere

Loap ANASATA

Rochia scurtă tip tricou de oraș pentru femei Loap ANASATA cu mâneci mini și croială clasică (Regular Fit), are decolteu rotund și talie joasă elastică, care se ajustează și cu șnur. Astfel, vei putea să îți ajustezi rochia în funcție de preferințe și necesități. Este confecționată 100% din poliester, dintr-un tricot single jersey. Datorită materialului folosit, rochia este moale la atingere și foarte plăcută la purtare. Se usucă rapid și nu se șifonează foarte ușor, motiv pentru care nu este nevoie să o calci. În partea de jos are un imprimeu abstract, care oferă un aspect atractiv. Această rochie extrem de confortabilă are o greutate de doar 170 g/m2, de aceea o vei îndrăgi de la prima purtare și o vei utiliza atât la muncă, la cumpărături, cât și în vacanțe.

  • material elastic
  • a se spăla la 30°C cu balsam de rufe
  • modelul din imagine are 170 cm înălțime și poartă mărimea S

Specificaţii

Material
100 % poliester single jersey
Greutate
170 g/m²
Croială
regular
Cod produs
133976
Codul furnizorului
CLW2172-A14J
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Evaluări 0
Evaluări
Despre brand
Loap