Klimatex TRISHA

Tricou funcțional damă (TRISHA-330)

Produse alternative

214,99 Lei(41%) 124,99 Lei

KlimatexSOARE

194,99 Lei(30%) 134,99 Lei

adidasRS SOFT SS TEE W

164,99 Lei(33%) 109,99 Lei

adidasRS SS TEE W

124,99 Lei(36%) 79,99 Lei

ProgressTR PANTERA

Descriere

Klimatex TRISHA

Tricou foarte ușor de femei Klimatex TRISHA, adecvat pentru diferite activități sportive. Materialul folosit la fabricație este funcțional, se usucă rapid și se întreține ușor. Croiala este mai lejeră, pe spate cu orificii eficiente care tot odată accelerează ventilația pielii în timpul sportului. Cusăturile tricoului sunt complet cusute pentru confort la purtare. Elementele reflectorizante cresc vizibilitatea utilizatorului pe șosea în condiții cu vizibilitate redusă. Folosire: diferite activități sportive, outdoor și timp liber.

  • material funcțional și respirabil, care se usucă rapid
  • material tricotat
  • orificii eficiente pe spate care tot odată ajută ventilația pielii în timpul activității sportive.imprimeu reflectorizant
  • croială mai lejeră

Specificaţii

Cod producător TRISHA-330
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

179,99 Lei(36%) 114,99 Lei

HeadMONTANA

339,99 Lei(20%) 269,99 Lei

ColumbiaBUCK MOUNTAIN PANT

274,99 Lei(14%) 234,99 Lei

CrossroadSTEPTECH 40