Icebreaker ZONE LS CREWE

Tricou tehnic din merinos cu mâneci lungi (1804000288)

Ultimele produse din stoc - Trimitem în 4 - 5 zile lucrătoare

424,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
554,99 Lei   Economisiți: 130,00 Lei (23 %)
Cantitate
Disponibilitate în magazin
În lista de cumpărături

Descriere

Icebreaker ZONE LS CREWE

Tricou funcțional Icebreaker ZONE LS CREWE cu croială tehnică pentru bărbați, confecţionat din material care combină lâna Merinos cu fibrele Lycra®. Panouri din diferite materiale care respectă formele corpului - încălzeşte acolo unde pierderile de căldură și sunt respirabile unde nivelul de transpirație este mai ridicat. Mânecile dispun de orificii pentru degete pentru stabilitate și pierderi minime de căldură.

  • material plăcut la atingere
  • respirabile
  • evacuează excelent transpirația eliberată de corp
  • rezistență la mirosurile neplăcute

Specificaţii

Numărul articolului 1804000288
Cod producător 104360616
Material 97 % lână Merinos, 3 % elastan
Greutate 260 g/m²
Tehnologie Lână merino

Tehnologii utilizate

Lână merino

Merino este una dintre cea mai veche și mai grea rasă de ovine. Ele sunt foarte diferite de oile obișnuite care pasc iarba în principal în zonele de câmpie, în timp ce oile Merino trăiesc în ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Icebreaker ZONE LS CREWE

Preţ: 424,99 Lei