Icebreaker SPECTOR LS CREWE TOUGHEST TRIPLE

Tricou de bărbați (1805000296)

În stoc - Trimitem în 4 - 5 zile lucrătoare

269,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
349,99 Lei   Economisiți: 80,00 Lei (22 %)
Cantitate
Disponibilitate în magazin
În lista de cumpărături

Descriere

Icebreaker SPECTOR LS CREWE TOUGHEST TRIPLE

Tricou confortabil cu mâneci lungi Icebreaker SPECTOR LS CREWE TOUGHEST TRIPLE, adecvat pentru drumeții sau purtarea zilnică la diferite activități. Materialul din lână cu greutate redusă garantează confort la purtare și în zilele cu vreme caldă. Este un tricou original cu adaos de nailon care are ca scop să crească rezistența materialului la uzura mecanică.
  • mâneci lungi
  • material rezistent la mirosuri neplăcute
  • imprimeu unic
  • mâneci lungi
  • plăcut la atingere
  • evacuează transpirația

Specificaţii

Numărul articolului 1805000296
Cod producător 104750-508
Material 90 % lână Merinos, 10 % elastan
Greutate 120 g/m²
Tehnologie Lână merino, lână Merinos

Tehnologii utilizate

Lână merino

Merino este una dintre cea mai veche și mai grea rasă de ovine. Ele sunt foarte diferite de oile obișnuite care pasc iarba în principal în zonele de câmpie, în timp ce oile Merino trăiesc în ...

lână Merinos

Îmbrăcămintea Icebreaker poate fi purtată de una singură în vremea mai caldă și în condiții reci poate fii combinată cu alte straturi pentru a crea un sistem complex de îmbrăcăminte. Fibrele de ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Icebreaker SPECTOR LS CREWE TOUGHEST TRIPLE

Preţ: 269,99 Lei