MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Columbia SATURDAY TRAIL IIIKNEE PANT

Pantaloni scurți de damă (1219028647)

Descriere

Columbia SATURDAY TRAIL IIIKNEE PANT

Seria noastră Saturday Trail aduce cei mai confortabili pantaloni scurți dotați cu protecție împotriva razelor solare. Acești pantaloni Columbia SATURDAY TRAIL IIIKNEE PANT dispun de tehnologie Omni-Shield pentru rezistență la murdărie și protecție excelentă UV cu factor de protecție de UPF 50 pentru protecție maximă.
  • croială activă
  • un fermoar sigur cu fermoar
  • zona genunchilor cu formă anatomică
  • buzunar din material tip plasă în interior
  • protecție Omni-Shade cu factor de protecție de UPF 50 – tehnologie de protecție împotriva razelor solare UV, care oferă confort atunci când sunteți la soare un timp mai îndelungat
  • tehnologie Omni-Shield care respinge apa, astfel veți fi mereu uscată

Specificaţii

Numărul articolului 1219028647
Cod producător AL8672-160
Material 96% nailon, 4% elastan
Tehnologie OMNI-SHIELD®, OMNI-SHADE®

Tehnologii utilizate

OMNI-SHIELD®

REZISTENT LA PLOAIE ȘI MURDĂRIEPrincipiul de funcționare al tehnologiei OMNI-SHIELD® se bazează pe diferența de tensiune la suprafață a materialului. Este aplicată o țesătură ce formează o ...

OMNI-SHADE®

BUCURAȚI-VĂ DE SOARE ÎN SIGURANȚĂTehnologia OMNI-SHADE® blochează razele ultraviolete A și B (UVA și UVB), astfel ajută la prevenirea arsurilor solare și deteriorarea permanentă a pielii. ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

video

 

 

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

294,99 Lei(22%) de la 229,99 Lei

ColumbiaPEAK TO POINT SHORT

369,99 Lei(24%) de la 279,99 Lei

KarposBALLISTIC EVO W

349,99 Lei(31%) 239,99 Lei

SalomonWAYFARER SHORT W

Columbia SATURDAY TRAIL IIIKNEE PANT

Preţ: 314,99 Lei