Hannah TIMUR JR

Geacă ski copii (1503017935)

Descriere

Hannah TIMUR JR

Cine iubește schiatul, inclusiv un copil, are nevoie de o geacă de calitate. Un astfel de articol vestimentar este geaca Hannah TIMUR JR. Dispune de toate proprietățile și dotările necesare pentru zăpadă și pârtie - talie de protecție împotriva zăpezii, manșete elastice la terminația mânecilor, marginea de jos ajustabilă în lățime, mâneci cu formă anatomică, glugă fixă cu sistem de ajustare ascuns și buzunare cu fermoar. Un avantaj foarte mare îl reprezintă buzunarul pentru skipas, situat pe mânecă. Materialul folosit la fabricație împreună cu pelicula Drypeak 6000 sunt impermeabile, astfel micul tău explorator fa vi protejat la maxim de vremea nefavorabilă. Acest material este tot odată foarte rezistent la uzură mecanică și respirabil.  Elementele reflectorizante sunt o indispensabilitate pentru că ne pasă de siguranța micuților sportivi și sportive. Designul asimetric oferă acestei geci un aspect modern excelent. Datorită combinației de culori excepționale, copilul tău va fi în centrul atenției pe pârtie.

 • glugă ajustabilă
 • fermoarul principal acoperit
 • buzunar pe mânecă pentru skipas
 • buzunare practice
 • cusături lipite
 • mâneci ergonomice
 • mâneci terminate în velcro
 • mâneci cu manșete elastice
 • partea de jos se poate regla
 • protecția împotriva zăpezii este detașabilă
 • elemente reflectorizante
 • design asimetric
 • adecvați pentru schiat și timp liber

Specificaţii

Cod producător 10000244HHX
Material 100% poliester
Căptușeala 100% poliamidă
Coloană de apă 6.000mm
Respirabilitate 6 000 g/m²/24h
Glugă integrată
Buzunare la exterior 3 (2x laterale cu fermoar, 1x la mânecă cu fermoar)
Buzunare la interior 1 (1x cu fermoar)
Tehnologie DRYPEAK 6000, DURATHERM CLASSIC

Tehnologii utilizate

DRYPEAK 6000

DRYPEAK 6000 este o peliculă microporoasă de poliuretan, cu un raport echilibrat de respirabilitate și rezistență la apă. Materialele dotate cu această peliculă sunt potrivite pentru activități ...

DURATHERM CLASSIC

Duratherm Classic este lână de poliester de înaltă calitate, care excelează prin proprietăți termoizolante excelente. Garantează o funcționalitate optimă și confort termic suficient, chiar și în ...

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

324,99 Lei(21%) 254,99 Lei

HannahAMIDALA JR

104,99 Lei(47%) 54,99 Lei

KlimatexDASHI JNR

79,99 Lei(37%) de la 49,99 Lei

HannahLEDDA

89,99 Lei(11%) 79,99 Lei

KensisTONNES JR

124,99 Lei(28%) 89,99 Lei

KlimatexANTEL

119,99 Lei(33%) 79,99 Lei

KlimatexFLOKI

Produse alternative

669,99 Lei(46%) 359,99 Lei

O'NeillPG CORAL JACKET

1 049,00 Lei

DaineseSCARABEO HP

359,99 Lei(25%) 269,99 Lei

HannahRAFFAELA JR

634,99 Lei(43%) 359,99 Lei

RehallANNA-R-JR