MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

Fox SPEEDFRAME

Cască ciclism (7411053722)

Culoare: Mov
Cricumferință cap: (55 - 59) CM
Ultimele produse din stoc

479,99 Lei cu TVA

Cantitate

DE ACTUALITATE: Chiar și în această situație dificilă, echipa noastră face chiar maximum, dar este posibil să apară o mică întârziere la trimiterea comenzilor. Vă reamintim că, prin decizia Guvernului, magazinele Sportisimo sunt temporar închise și, în același timp, am luat măsuri stricte la procesarea comenzilor și la expedierea lor. Mai multe informații >

În lista de cumpărături

Descriere

Fox SPEEDFRAME

Casca de ciclism Fox SPEEDFRAME are un profil redus, un cozoroc reglabil și o ventilație excelentă. Ajustarea mărimii se face cu ajutorul roții din plastic din spate. Are 14 orificii de aer mari pentru un flux de aer optim în timpul conducerii și un cozoroc reglabil (3 poziții) care este compatibil cu ochelarii de ciclism. Căptușeală aerisită EPS este detașabilă și complet lavabilă.
  • cozoroc reglabil
  • ventilație foarte bună
  • căptușeală lavabilă, detașabilă

Specificaţii

Numărul articolului 7411053722
Cod producător 25104-367
Construcţie EPS
Inserție interioară da - detașabilă, lavabilă
Cozoroc detașabil ajustabil
Mărime ajustabilă da
Plasă anti-insecte nu
Orificii de ventilație 14

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

129,99 Lei

FoxRANGER

229,99 Lei(10%) 204,99 Lei

SalomonTRAILBLAZER 10

599,99 Lei

ScottCOMP BOA

54,99 Lei(1%) 53,99 Lei

RuntoKNEE

Produse alternative

479,99 Lei

FoxSPEEDFRAME

724,99 Lei(23%) de la 554,99 Lei

FoxFLUX MIPS

739,99 Lei(9%) 669,99 Lei

SH+SHALIMAR PRO