Runto KNEE

Jambiere de compresie (1379000630)

Descriere

Runto KNEE

Jambiere de compresie Runto KNEE confecționate din material funcțional, care îți for fi de ajutor în timpul activităților sport sau de ce nu, la diferite activități zilnice. Oferă termoreglare de calitate, oxigenează țesutul, îmbunătățește fluxul sanguin în mușchi și previne rănirea mușchilor în timpul activităților cu intensitate crescută. Datorită presiunilor de masaj, manșoanele de compresie ajută la descompunerea acidului lactic după activitățile sportive.

Jambierele Runto KNEE sunt adecvate în special pentru sport, dar se pot purta și la alte activități zilnice care necesită un efort mai mare.

  • ajută la îmbunătățire performanțelor sportivesprijjină fluxul sanguinconfortabil și elastic
  • reduce oboseala după efort
  • compresie 15 – 25 mm Hg

Specificaţii

Cod producător RT-KNEE-BLACK
Material 70% nailon, 20% poliester, 10% Lycra - Spandex

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

159,99 Lei(9%) 144,99 Lei

CompressportR2 V2

154,99 Lei(16%) 129,99 Lei

Under ArmourHG ARMOUR PRINTED SHORTY

154,99 Lei(16%) 129,99 Lei

Under ArmourHG ARMOUR SS

129,99 Lei(15%) 109,99 Lei

Under ArmourHG ARMOUR 2.0 COMP SHORT