Fox Sports & Clothing ATTACK PRO JERSEY SS

Tricou ciclism (7611016928)

Descriere

Fox Sports & Clothing ATTACK PRO JERSEY SS

Cel mai ușor și de calitate tricou de ciclism All mountain ATTACK PRO JERSEY SS cu mâneci scurte. Materialul de calitate Polartec este plasat în zona corpului, mânecile din lână Cordura sunt elastice în 4 direcții. RAP (rider attack position) croială ideală pentru ciclism. Orificii de aerisire tăiate cu laser pentru o circulație mai bună a aerului.

  • circulația aerului
  • croială RAP

Specificaţii

Cod producător 20911-055
Material 100% poliester

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

429,99 Lei(10%) 384,99 Lei

Fox Sports & ClothingRANGER CARGO SHORT

304,99 Lei(52%) 144,99 Lei

ProgressSS JUMPER M

144,99 Lei(6%) 134,99 Lei

Fox Sports & ClothingRANGER GEL GL SH

69,99 Lei(14%) 59,99 Lei

Fox Sports & ClothingW 8 PRINT SOCK

Produse alternative

Fox Sports & Clothing ATTACK PRO JERSEY SS

Preţ: 294,99 Lei