Coqui STONEY

Sandale copii (2278008471)

Descriere

Coqui STONEY

Sandale STONEY, decorate cu broscuța Coqui, destinate celor mai mici copii. Micuții le vor îndrăgi încă de la prima vedere. Model original, care asigură că piciorușele copiilor vor fi în siguranță pe întreaga durată de purtare. Sunt foarte ușoare și confortabile și tot odată permit o încălțare și descălțare facilă. Cureaua elaborată menține piciorul ferm în pantof. Este foarte moale, ușor elastic, se încalță confortabil și nu creează bătături. Copii le pot purta și în mediul indoor pentru că talpa nu lasă urme pe podea și nu alunecă. Model original, destinat purtării în ambele medii - indoor, outdoor. Talpa amortizează șocurile și protejează coloana vertebrală și articulațiile. Forma ergonomică susține poziția naturală și promovează dezvoltarea corespunzătoare a picioarelor. Întreținere ușoară - spălare simplă cu apă. Materialul antibacterian previne apariția bacteriilor. Perforația asigură evacuarea transpirației, astfel piciorul nu transpiră. Comandă acum această încălțăminte de calitate de la marca Coqui.;
  • talpă rezistentă și stabilă, culori excelente
  • material antibacterian ușor CoquiAir
  • respirabile și adecvate pentru purtare pe toată durata zilei
  • sandale sigure pentru cei mai mici, decorate cu broscuța Coqui
  • greutatea indicată este pentru mărimea 30/31 EU

Specificaţii

Cod producător 9383CITRUS/SEABLUE
Față CoquiAir
Talpă CoquiAir
Greutate 200 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Conversia mărimilor

Lungimile măsurate ale branțului: 

 

21/22 EU    -   15 cm
23/24 EU    -   16 cm
25/26 EU    -   17 cm
27/28 EU    -   18 cm
29/30 EU    -   19 cm

Produse aferente

de la 25,99 Lei

LewroORIETTA

89,99 Lei(50%) 44,99 Lei

AressGILROY

25,99 Lei

LewroJANUA

Produse alternative

64,99 Lei(30%) 44,99 Lei

CoquiBIG FROG PRINTED

30,99 Lei

AressZUZA

54,99 Lei(36%) 34,99 Lei

LottoMIDWAY IV GIRL

54,99 Lei(27%) 39,99 Lei

CoquiPRINTED

54,99 Lei(30%) 37,99 Lei

CoquiRUKI