Compressport POSTURAL SS TOP

Tricou alergare bărbați (1384001103)

Descriere

Compressport POSTURAL SS TOP

Tricou trail de alergare pentru bărbați Compressport POSTURAL SS TOP, din nouă colecție Postural. Cea mai vizibilă inovație este designul cu trei buzunare pentru obiecte mici în zona spatelui. Pe umeri este utilizat materialul 3D Thermo Ultralight, care dispune de proprietăți foarte confortabile. Gulerul este elastic, ușor proeminent, conceput pentru o alergare confortabilă. În celelalte părți este folosită țesătura foarte rezistentă la umezeală, care oferă constant o piele uscată, asta datorită proprietăților de rezistență împotriva umezeilii.

  • material elastic și confortabil, care oferă corp uscat, inclusiv în timpul performanțelor exigente
  • buzunar dublu în zona spatelui pentru gel și alte lucruri necesare

Specificaţii

Numărul articolului 1384001103
Cod producător TSTRV3-SS99
Material 75% poliamidă, 18% poliester, 7% elastan

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

139,99 Lei(75%) 33,99 Lei

LottoL73 V TEE LIFES JS

109,99 Lei(40%) 64,99 Lei

LottoX-RUN TEE RUN PL

89,99 Lei(50%) 44,99 Lei

LottoTRAINING TEE MEL SL CO

89,99 Lei(18%) de la 72,99 Lei

NikeDRI FIT BREATHE RUN TOP SS

89,99 Lei(33%) de la 59,99 Lei

AsicsSILVER SS TOP

Compressport POSTURAL SS TOP

Preţ: 454,99 Lei