Stimați clienți, Cu ocazia Sărbătorilor Pascale (3. - 6. 5. 2024), vă informăm că timpul de livrare se poate prelungi. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru răbdarea dumneavoastră!

Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
1 / 4
1x
În lista de cumpărături
Pentru a adauga produse favorite trebuie să intri în cont.
Produsul a fost adăugat la lista de comparație.
Comparaţi
Vezi comparația
Produsul a fost eliminat din lista de comparație.
Babolat

Babolat JET MATCH 3 CLAY M

Încălțăminte tenis bărbați Cod: 139488
Vândut
Descriere
Pantofii de tenis pentru bărbați Babolat JET MATCH 3 CLAY M sunt concepuți pentru a oferi precizie și libertate maximă de mișcare. Datorită ...
Descriere

Babolat JET MATCH 3 CLAY M

Pantofii de tenis pentru bărbați Babolat JET MATCH 3 CLAY M sunt concepuți pentru a oferi precizie și libertate maximă de mișcare. Datorită tehnologiei Matryx®, oferă greutate ușoară, confort și stabilitate. Folosirea materialului unic MATRYX EVO cu fibre PAHT și aramidice plasate în locuri specifice a creat un pantof extrem de ușor și rezistent la abraziune, fără a compromite stabilitatea și suportul. Sistemul KPRSX a fost dezvoltat pentru a oferi o absorbție optimă a șocurilor în toate fazele jocului. Întreaga zonă a călcâiului este protejată de spumă EVA cu duritate redusă care absoarbe șocurile în orice poziție și în faza de tranziție între oprire și relansare. Rezultatul este o absorbție a șocurilor de neegalat. Talpa a fost reproiectată pentru a reacționa mai exact la cerințele jocului. Suprafața și grosimea benzii de rulare au fost mărite în zonele cele mai predispuse la abraziune și reduse în zonele mai puțin solicitate. Talpa exterioară JET MACH 3 folosește tehnologia Michelin Premium și oferă o durabilitate sporită pentru a reduce uzura și abraziunea cauzate de mișcările specifice tenisului.
  • KPRSX - branț EVA foarte amortizat plasată sub călcâi pentru o protecție optimă împotriva impactului
  • cauciucul Michelin Premium este cel mai durabil compus dezvoltat vreodată
  • MATRYX EVO este o țesătură patentată exclusiv dezvoltată în strânsă colaborare între Babolat și specialistul în țesături tehnice Chamatex
  • tehnologia Matryx® EVO oferă un echilibru optim între confort, suport și durabilitate

Specificaţii

Față
material sintetic
Talpă intermediară
combinaţie de materiale amortizante
Talpă
Michelin Premium 
Teren
zgură
Tehnologie
MICHELIN PERFORMANCE
Cod produs
139488
Codul furnizorului
30F21631/4093
Culorile produselor pot fi ușor diferite, în funcție de lumina din studio sau de rezoluția dispozitivului dumneavoastră.
Tehnologie
Tehnologie
Evaluări 1
Evaluări
Cum alegi mărimea
Cum alegi mărimea
Schimb și returnare
Schimb și returnare
Despre brand
Babolat