ALPINE PRO ZILLA 2

Fustă de damă (1231044708)

Descriere

ALPINE PRO ZILLA 2

Fustă de vară pentru femei Alpine Pro ZILLA 2, confecționată din material confortabil, cu croială foarte populară mai multe sezoane la rând. Bumbacul natural este respirabil, plăcut la atingere și excelent de elastic. Astfel îți va oferi confort pe întreaga durată a zilei. Lungimea până la genunchi, talia dotată cu tiv elastic și cu șnur pentru ajsutare și imprimeul modern, toate acestea o definesc.

  • material elastic
  • lungime până deasupra genunchilor
  • talie dotată cu tiv elastic și șnur pentru ajustare
  • imprimeu

Specificaţii

Cod producător LSKL117990R
Material 92% bumbac, 8% elastan
Greutate 160 g/m²

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

69,99 Lei(21%) 54,99 Lei

WillardSUSANE

79,99 Lei(25%) 59,99 Lei

WillardZELA

59,99 Lei(40%) 35,99 Lei

WillardELICIA

40,99 Lei(34%) 26,99 Lei

WillardKERRI

54,99 Lei(50%) 26,99 Lei

WillardELENA

69,99 Lei

WillardKELIS