ALPINE PRO DOORO

Șort copii (1214021727)

Descriere

ALPINE PRO DOORO

Pantaloni scurți pentru copii Alpine Pro DOORO, confecționați din material foarte confortabil, dotat cu imprimeu pe toată suprafața. Mai ales în zilele fierbinți de vară vei aprecia croiala lejeră confortabilă, care nu limitează mișcarea și asigură confortul sporit pe întreaga durată de purtare. Talia este dotată cu tiv elastic, completat cu șnur pentru ajustare. Cusăturile decorative și combinația veselă de culori oferă acestui produs un aspect fresh.
  • imprimeu pe toată suprafața
  • talie elastică și șnur pentru ajustare

Specificaţii

Cod producător KPAL117450R
Material 100% poliester
Greutate 63 g/m²
Buzunare exterioare 2

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

69,99 Lei 104,99 Lei (33%)

PumaHERO WOVEN

79,99 Lei 219,99 Lei (63%)

O'NeillLB FRIDAY NIGHT CHINO SHORTS

44,99 Lei 89,99 Lei (50%)

AressGIRLOY

84,99 Lei 139,99 Lei (39%)

O'NeillPG CHICA BELT SHORTY

69,99 Lei 139,99 Lei (50%)

O'NeillPG CHICA BOARDSHORTS

59,99 Lei 179,99 Lei (66%)

O'NeillPG SUNDOWN BOARDSHORTS