MAGAZINELE SPORTISIMO SUNT TEMPORAR ÎNCHISE | CONTINUĂ SĂ TE ANTRENEZI DE ACASĂ | POTI COMANDA PE E-SHOP ȘI ÎȚI LIVRĂM ARTICOLELE TALE PREFERATE ÎN SIGURANȚĂ DIRECT LA TINE ACASĂ!

Mai multe informații aici >

adidas X 19.3 FG J

Ghete de fotbal copii (2135015397)

Descriere

adidas X 19.3 FG J

Gândește rapid și mișcă-te și mai rapid! Cu aceste ghete noi de fotbal pentru juniori adidas X, 19.3 FG J din seria X. Dispun de construcție cu profil redus care oferă libertate de mișcare și stabilitate la mișcările bruște de direcție. Stratul dublu din material tip plasă oferă un contact natural cu mingea. Talpă ușoară TPU care oferă cel mai bun raport dintre viteză și tracțiune. Cu adidas X vei fi de neoprit! Pentru că jocul tău va fi rapid, vei trece ușor orice obstacol. Aceste ghete adidas sunt proiectate pentru teren dur cu iarbă.

  • față din două straturi de material subțire tip plasă
  • șireturi clasice
  • talpă TPU foarte ușoară pentru accelerare extremă

Specificaţii

Numărul articolului 2135015397
Cod producător F35366
Față material sintetic
Talpă talpa FG asigură aderență optimă pe terenul cu gazon natural
Tehnologie TRAXION FG
Colecţii adidas X 19

Tehnologii utilizate

TRAXION FG

Accelerație și tracțiune excelentă datorită construcției cu greutate redusă și formei specifice a crampoanelor, pe orice tip de teren, fie el uscat sau tare cu iarbă. Noul design al ...

Colecţii

adidas X 19

Noua generație de ghete de fotbal adidas din colecția X a revenit în mare stil. Designul ușor te va ajuta să obții viteza maximă și să ai parte de o accelerație excelentă.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

36,99 Lei(24%) 27,99 Lei

LottoSOCK TEAM

119,99 Lei(8%) 109,99 Lei

adidasSTRIPED 15 JSY JR

Produse alternative