adidas X 18.3 FG

Ghete de fotbal bărbați (2134045517)

Descriere

adidas X 18.3 FG

Ghete de fotbal pentru bărbați adidas X 18.3 FG, cu față ușoară din material tip plasă, care se adaptează natural jocului rapid. Talpa este prevăzută cu două tipuri de crampoane, care te vor sprijini în timpul desprinderilor rapide, mai ales pe terenul solid. Construcția aderentă în combinație cu gulerul cu profil redus învăluie perfect piciorul.

  • față ușoară cu două straturi din material tip plasă și margine Clawcollar cu profil redus
  • talpă ușoară din TPU
  • talpă din TPU cu crampoane tip săgeată în partea din față și crampoane rotunde la călcâi

Specificaţii

Cod producător BB9367
Față material sintetic, material tip plasă
Talpă FG - aderență și accelerare optime pe gazon natural clasic
Tehnologie TRAXION FG
Colecţii adidas X 18

Tehnologii utilizate

TRAXION FG

Accelerație și tracțiune excelentă datorită construcției cu greutate redusă și formei specifice a crampoanelor, pe orice tip de teren, fie el uscat sau tare cu iarbă. Noul design al ...

Colecţii

adidas X 18

Noua generație de ghete adidas din colecția X a revenit în stil mare. Designul ușor te va ajuta să dezvolți viteză maximă și îți va oferi o accelerare excelentă.

 

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse alternative

709,99 Lei(28%) 509,99 Lei

adidasPREDATOR 19.2 FG

614,99 Lei(29%) 434,99 Lei

adidasNEMEZIZ 18.2 FG

724,99 Lei(24%) 544,99 Lei

adidasCOPA MUNDIAL

724,99 Lei(29%) 509,99 Lei

adidasNEMEZIZ 17.2 FG

424,99 Lei(27%) 309,99 Lei

adidasPREDATOR 19.3 FG