adidas TEAM SLEEVE 18

Jambiere bărbați (1361043852)

Culoare: Alb
Mărime: 46-48
46-48

În stoc

Termen 3 - 5 zilele lucrătoare

Dacă unul dintre produse nu se află la depozitul central timpul de expediere se poate prelungi.

41,99 Lei cu TVA

Prețul recomandat de producător sau prețul de vânzare inițial estimat
49,99 Lei   Economisiți: 8,00 Lei (16 %)
Cantitate

  Garanţia originalităţii

În lista de cumpărături

Descriere

adidas TEAM SLEEVE 18

Jambiere de bărbați adidas TEAM SLEEVE 18, perfecte pentru purtare și ca șosete obișnuite oriunde și oriunde vei dori. Sunt confecționate din material absorbant Climalite și dispun de croială îngustată în partea superioară, astfel nu mai ai nevoie de bandă de lipire.

  • croială compresivă Techfit care întărește piciorul pentru un sprijin mai bun și siguranță la fiecare mișcare
  • manșete elastice
  • logo adidas Badge of Sport pe partea frontală

Specificaţii

Numărul articolului 1361043852
Cod producător CV3597
Material 68% poliester, 27% nailon, 5% elastan
Tehnologie TECHFIT - TEXTIL
Colecţii adidas Performance

Tehnologii utilizate

TECHFIT - TEXTIL

Marca adidas a pregătit tehnologia Techfit™ și cu ea a venit și colecția realizată din materiale compresive, care se mulează pe corp, oferind libertate de mișcare și facilitează performanțele la ...

Colecţii

adidas Performance

Produsele etichetate cu marca adidas Performance urmează filosofia fondatorului companiei adidas, Adi Dassler. Scopul său principal și motivația a fost de a oferi sportivilor produse superioare. adidas Performance oferă acum îmbrăcăminte funcțională și pantofi de sport pentru o gamă largă de sporturi, cum ar fi: de alergare, fotbal, outdoor, antrenament, baschet, tenis, volei și mai multe. Prin combinarea celor mai noi tehnologii și materiale revoluționare, rezultă produse care ajută sportivii să depășească limitele propriilor posibilități. Colecția adidas Performance este ceva pentru toată lumea - de la iubitorii sporturilor de agrement până la sportivi de top.

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

Produse alternative

de la 59,99 Lei

adidasADI SOCK 18

44,99 Lei(20%) 35,99 Lei

LottoTRNG SOCK LONG

37,99 Lei(21%) de la 29,99 Lei

adidasSANTOS SOCK 18

39,99 Lei(10%) 35,99 Lei

adidasMILANO SOCK

43,99 Lei(22%) 33,99 Lei

NikePARK IV SOCK