Zefal SENSE PRO 80

Bidon ciclism (7491013715)

Culoare: Gri
Mărime: NS
NS
Ultimele produse din stoc - Trimitem în 4 - 5 zile lucrătoare

54,99 Lei cu TVA

Cantitate
Disponibilitate în magazin
În lista de cumpărături

Descriere

Zefal SENSE PRO 80

Bidonul Zefal SENSE PRO 80 este la fel ca și bidonul Sense și Shark, fabricat din polipropilenă moale și ușor, care va menține băutura curată și fără mirosuri neplăcute. Capac cu formă specială pentru închiderea ușoară. Lock-Cap-System cu formă închidere dublă face sticla 100% ermetică pentru transport mai sigur și simplu. Muștiucul de silicon este plăcut când îl folosești. Datorită supapei rapide, debitul de fluid este controlat în mod egal.

  • Sistem Lock-Cap cu închidere dublă.fabricat fără BPA - îndeplinește normele de igienă alimentară
  • reciclabil 100%

Specificaţii

Numărul articolului 7491013715
Cod producător 1461
Material polipropilenă
Volum 800 ml
Greutate 85 g

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Autentificare

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.