Yonex MAVIS 350 C

Fluturași badminton (5653000800)

În stoc

Livrarea în 5 zile lucrătoare

Dacă unul dintre produse nu se află la depozitul central timpul de expediere se poate prelungi.

63,99 Lei cu TVA

Cantitate

  Garanţia originalităţii

În lista de cumpărături

Descriere

Yonex MAVIS 350 C

Fluturașii pentru badminton din plastic Yonex Mavis 350 au fost unii dintre cei mai utilizați și mai bine vânduți fluturași pentru badminton din plastic. Această popularitate foarte mare se datorează proprietăților lor excelente de zbor și durabilității mari. Acești fluturași pentru badminton sunt potriviți pentru începători și pentru jucători amatori, precum și pentru jucătorii avansați și experimentați de badminton.
  • marcaj roșu - viteză mare
  • interval de temperatură - 0-13°C

Specificaţii

Cod producător 5653000800
Cantitate 6
Culoare galben cu o dungă roșie. (Această viteză este concepută în principal pentru copiii mici și jucătorii cu forță fizică mai redusă. De asemenea, fluturașii cu acest marcaj sunt potriviți pentru mediile mai reci din timpul iernii)

Evaluare

0

/5
Opinia clienților
nu a fost evaluat
0 evaluare
0
0
0
0
0

Doar utilizatorii înregistrați pot evalua.

Discuţie

Întrebați-ne, vă sfătuim cu plăcere

Adăugaţi comentariu nou

Numai utilizatorii autentificați pot adăuga comentarii.


Autentificare

Schimbare și returnare

Dacă se întâmplă ca produsele achiziționate să nu ți se potrivească, le poți schimba, returna sau reclama.

Returnare
Poți returna produsele achiziționate în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului, este suficient doar să le trimiți la adresa magazinului din București Mall. Împreună cu produsul trimite o copie după factură și formularul de returnare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Schimbare
Poți schimba produsele achiziționate prin e-shop în termen de 14 zile calendaristice din momentul ridicării coletului. Trimite produsele la adresa magazinului din București Mall, împreună cu copia după factură și formularul de schimbare. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.

Reclamare
Poți reclama produsele achizițonte prin e-shop în termen de 24 de luni, valabil pentru toate mărcile. Împachetează bine produsele, să nu se deterioreze în timpul transportului, introdu copia după factură și formularul de reclamare, și trimite coletul la adresa magazinului din București Mall. Va rugăm nu trimite coletul  cu taxă inversă.
 
Nu știi ce trebuie să faci pentru returnare, schimbare sau reclamare? Aici avem disponibile mai multe informații, cum să  procedezi corect.
 
Fiecare colet conține un pliant informativ, care pe o parte conține informații referitoare la schimbare, returnare sau reclamare, iar pe cealaltă parte un formular de returnare la contractul de vânzare în termen de 14 zile calendaristice.

Produse aferente

249,99 Lei 284,99 Lei (12%)

YonexVOLTRIC 1TR

269,99 Lei 304,99 Lei (11%)

Yonex6R BAG

15,99 Lei 26,99 Lei (40%)

LottoSPORT SOCK 3 PERECHI

59,99 Lei 114,99 Lei (47%)

LottoSHELA III TEE G

49,99 Lei 99,99 Lei (50%)

LottoAYDEX SHORT DB B

69,99 Lei 79,99 Lei (12%)

NikeHERITAGE 86 CAP METAL SWOOSH